NP Photography

A fotózáson készített képek visszaadják az áldott állapotban lévő nők különleges kisugárzását. Sok nő emlékszik vissza a gyermekvárásra úgy, mint élete legszebb időszakára. A kismama fotózás pedig segít megörökíteni ezeket az egyedi és megismételhetetlen pillanatokat.
Stúdióban vagy szabadban történik a fotózás. Érdemes egyszínű ruha viselése, kiegészítőkről gondoskodom. Kismama fotózáshoz a legalkalmasabb időszak a 7-8. hónap. Ilyenkor már szép nagy a pocak. Kismama ruhával is rendelkezünk, ezek díjmentesen használhatóak. Érdemes hozni a fotózásra ultrahang képet, kis cipőcskét, ruhát.

Közös képeket is készítek az apukával és persze örömmel készítünk olyan fotókat is, ahol a kistestvér boldogan öleli át az anyuka hasát. Természetesen a babavárás folyamatát is szívesen végigkísérjük – a kismama fotózás során időről időre megörökítve a pocak növekedését.

Galéria

Kattints a képre

Kismama Fotózás

Galéria

Amennyiben stúdióban szeretnétek a fotózást, erre Budapesten a XI. kerületben van lehetőség, ha az otthonotokban, akkor Budapesten belül nem számítok fel kiszállási költséget. Budapesten kívüli helyszínek esetében pontos díjat címetek ismeretében tudok mondani.

A következő fotózás árából 10% kedvezményt adunk. Retusálás alatt értendő a bőrhibák javítása, különböző effektek alkalmazása.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

A tartalom védve van.  Jobb egeres kattintás letiltva.